Powerindustry Bulgaria  

Мини Марица-изток изпълни годишния си план по откривка

04.01.2017   |   Реализации
 
Производствената програма за 2016 г. на Мини Марица-изток е успешно изпълнена на 28 декември 2016 г., съобщиха от дружеството. За изминалата година са добити общо 27 505 683 тона въглища, а 86 589 831 кубични метра земна маса са разкрити, транспортирани и насипани. С реализирането на тези количества дружеството е изпълнило заявките на своите контрагенти от източномаришките централи, съобразно утвърдената програма за развитието му в периода 2016-2018 г.
 
Мини Марица-изток изпълнява над 100% от годишния си план по откривка за първи път от шест години насам, допълниха от там. През отчетния период коефициентите на устойчивост осигуряват необходимия стабилитет на работните и неработните бордове и добива на въглища.
 
"Мини Марица – изток" изпълнява задълженията си по отношение на персонала и социалните партньори, поети въз основа на подписания през март 2016 г. Колективен трудов договор", съобщават от дружеството.
     
Източник: Мини Марица-изток

Ключови думи: Мини Марица-изток   въглища   производствена програма  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...