Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ извършва частична реконструкция на подстанция "Фестивална"

ЧЕЗ Разпределение България обяви процедура за избор на изпълнител, който да извърши частична реконструкция на разпределителна понижаваща подстанция "Фестивална" 110/20/10,5 kV въз основа на одобрен инвестиционен проект и издадено решение за строеж.
 
Предметът на обществената поръчка обхваща няколко основни дейности: 1. Изготвяне на програма за линеен график за изпълнение; 2. Доставка на всички необходими материали, апаратура, оборудване и съоръжения, включително КРУ 10kV за кабелен извод (31бр), мобилна възлова станция с окомплектовка от т-р 20/0.4 kV, елегазово КРУ 20 kV за кабелен въвод (2бр) и др.; 3. Изпълнение на строително-монтажни работи за реконструкция на ПС "Фестивална", включително монтаж на цялото доставено оборудване; 4. Обучение на специалисти; 5. Изготвяне на екзекутивна документация на работния проект; 6. Процедиране издаването на разрешение за ползване. Изпълнението на реконструкцията следва да се извърши в два етапа, подробно описани в документацията към поръчката.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 4 500 000 лв.
Срокът за подаване на оферти е 16 февруари т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   разпределителна понижаваща подстанция   Фестивална  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...