Powerindustry Bulgaria  

Рекорден брой участници в конкурса за стипендиант на ЧЕЗ - 01.02.2017

01.02.2017   |   Начало»Събития
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Вторият регионален кръг на конкурса "Стани стипендиант на ЧЕЗ" ще се проведе на 17 февруари т.г. в София, Плевен и Дупница, като в него ще участват рекордния брой от 34 ученици, съобщиха от дружеството. Класираните на първо и второ място от всеки регионален кръг ще се борят за продължаване във финалния, национален кръг на конкурса.
 
Домакини на втория кръг ще са професионалната гимназия по транспорт и енергетика "Хенри Форд" в София, професионалната гимназия по транспорт "Проф. Цветан Лазаров" в Плевен и професионалната гимназия "Акад. С. Корольов" в Дупница. 
 
"Горди сме, че превърнахме една добра инициатива в традиция. Конкурсът "Стани стипендиант на ЧЕЗ" се провежда за пета година. Целта му е да предостави възможност на младите и талантливи хора да демонстрират придобитите знания и практически умения и да осигури условия за реализацията им в професионалната сфера", заяви Евгения Накова, директор "Човешки ресурси" в ЧЕЗ.
 
Финалният кръг ще се проведе в края на март, като в него на най-талантливите ученици от 12 клас на технически гимназии ще бъдат предоставени стипендии. Победителите ще получат и шанса да кандидатстват с оценката си от конкурса в Техническия университет в София, Колежа по енергетика и електроника и Минно-геоложкия университет "Св. Иван Рилски".
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   стипендия   стипендианти   конкурс  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ
Последно от Събития
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...