Powerindustry Bulgaria  

Мисия за техническа поддръжка се проведе в АЕЦ Козлодуй - 12.04.2017

12.04.2017   |   Начало»Събития
 
Мисия за техническа поддръжка на тема "Анализ на тенденциите във всички области на експлоатацията на АЕЦ – оперативна експлоатация, техническо обслужване и ремонт, инженерно обезпечаване, контрол и анализ" се проведе от 3 до 6 април т.г. в АЕЦ Козлодуй.
 
Мисиите за техническа поддръжка са една от програмите на Световната асоциация на ядрените оператори (WANO) за оказване на практическа взаимопомощ и поддръжка. По покана на АЕЦ Козлодуй в българската централа гостува екип на WA;, ръководен от Евгений Ковальов, руските експерти Юлия Новожилова от Атоменергоремонт и Рамис Султанов от Росенергоатом, както и представителите на Украйна Юрий Шейко и Александър Кратик. В хода на мисията бяха обменени идеи и опит и бе извършен преглед на изпълняваните дейности в АЕЦ Козлодуй.
 
По време на заключителна среща екипът на WANO определи мисията като успешна и даде висока оценка на системата за наблюдение на показателите, която използва атомната централа. Евгений Ковальов представи и доклад от работата на експертния кип с конкретни предложения, които биха могли да се приложат в българската атомна централа.
     
Източник: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   WANO   мисия за техническа поддръжка   Атоменергоремонт   Росенергоатом  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...