Powerindustry Bulgaria  

Булгартрансгаз започва публична консултация по проекта за развитие на мрежите през 2017-2026 г.

19.04.2017   |   Проекти
 
Булгартрансгаз обяви, че започва публична консултация по проекта за десетгодишен план за развитие на мрежите на дружеството за периода 2017-2026 г.
 
Планът обхваща дейностите на Булгартрансгаз, предвидени за изпълнение в следващите десет години, с които ще се гарантират сигурността на газовите доставки, готовността на газопреносната система да посрещне очакваните бъдещи равнища на търсене и предлагане на природен газ в региона, както и постигането на диверсификация на източниците и маршрутите за доставка на природен газ.
 
Десетгодишните планове за развитие на мрежата се разработват от газопреносните оператори на територията на Европейския съюз в изпълнение на Директива 2009/73 (EO). След приключване на публичната консултация планът ще бъде внесен за утвърждаване от Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР).
 
Всички заинтересовани страни могат да изпратят своите предложения и коментари на e-mail:info@bulgartransgaz.bg в срок до 25 април т. г. Проектът за развитие на мрежите на Булгартрансгаз за периода 2017-2026 г. може да намерите тук.
     
Източник: Булгартрансгаз

Ключови думи: Булгартрансгаз   КЕВР   газови доставки    

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...