Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ ще увеличи инвестициите си в Плевен

10.05.2017   |   Инвестиции
 
ЧЕЗ планира двойно по-големи инвестиции за обновяване на мрежата в Плевен, стана ясно по време на среща на ръководството на дружеството с кметове на общини и техни представители от област Плевен. По време на разговорите бяха представени конкретните обекти, чието стартиране предстои, както и подобренията, за които ще допринесат те.
 
Планираните инвестиции в област Плевен ще са на стойност 6,5 млн. лв., като целта е да се подобри качеството на доставките за клиентите на ЧЕЗ в региона.
 
"За реконструкция и обновяване на мрежата ще бъдат вложени 5.5 млн. лв. Очакваме средствата за присъединяване на нови клиенти да бъдат в размер на 1 млн. лв. Отделно ще изкупим всички съоръжения, за които са представени необходимите документи", заяви Петър Холаковски, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България.
 
Ръководството на ЧЕЗ също така откри нов трансформаторен пост в разширената централна част на Плевен по време на посещението си в града. Съоръжението е изградено с цел повишаване на капацитета на мрежата, по-ефективно обслужване и по-бърза реакция при аварии.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   Плевен   инвестиции  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...