Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про обнови оборудването на две възлови станции

17.05.2017   |   Реализации
 
Оборудването в две възлови станции в общините Попово и Аксаково бе цялостно обновено от Енерго-Про в рамките на инвестиционната и ремонтна програма на дружеството. Рехабилитацията е извършена в рамките на два месеца, като са монтирани нови по-надеждни и съобразени с екологичните изисквания вакуумни прекъсвачи, както и система за телеуправление и сигнализация. Освен това са инсталирани и нови цифрови релейни защити, чието основно предимство за клиентите е, че дават възможност за ограничаване района на изключване на захранването при авария.
 
"Съвременното оборудване има значително по-прецизни защитни функции, които позволяват максимално точно да се регистрират аварийни състояния и да се приложат най-адекватните мерки за отстраняването им", поясняват от дружеството.
 
С инвестицията на стойност над 70 хил. лв. е подобрено електрозахранването на 2000 клиента на възлова станция Любен Каравелово в Аксаково и на близо 1500 фирми и домакинства на възлова станция Водица в Попово. Тази рехабилитация ще осигури по-добро оперативно обслужване и минимален брой непланирани прекъсвания, допълниха още Енерго-Про.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   възлова станция    

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...