Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про реализира проект за обновяване на електропроводи - 07.06.2017

07.06.2017   |   Начало»Проекти
 
Енерго-Про Mрежи реализира проект на стойност 100 000 лв. за модернизация на електроразпределителната мрежа в района на град Лозница, област Разград, както и населените места Божичен, Ветово, Мартен и Сливо поле в област Русе.
 
В област Разград е направена подмяна на окачването по въздушните електропроводи и смяна на керамичните изолатори със силиконови, които се характеризират с висока хидрофобност и гъвкавост.
 
"Вследствие на реконструкцията над 2000 клиенти на ЕНЕРГО-ПРО получават по-сигурно и качествено електроснабдяване. Ще се подобри и работата на помпените станции на ВиК, захранвани от ремонтираните електропроводи", прогнозират от дружеството.
 
В област Русе пък са обновени части от въздушната мрежа ниско напрежение – монтирани са усукани изолирани проводници с по-голяма устойчивост при неблагоприятни климатични условия. Във Ветово и Мартен са изнесени електромерни табла на стотици клиенти, което ще улесни месечното отчитане на потреблението. От Енерго Про допълват, че обновяването на арматурата ще намали вероятността от автоматични изключвания.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   електропроводи   електроразпределителната мрежа  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Енерджи ИНФО БГ
Последно от Проекти
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...