Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ Разпределение с нова инвестиционна програма за реконструкция на мрежата в област Благоевград

14.06.2017   |   Инвестиции
 
ЧЕЗ Разпределение България обяви, че до края на 2017 г. ще инвестира 5,9 млн. лв. в реконструкция на електроразпределителната мрежа и изграждане на нови съоръжения в област Благоевград, което е с 6 пъти повече в сравнение с 2016 г. За нови присъединявания дружеството очаква да инвестира още 1,5 млн. лв. 
 
"Благодарение на инвестираните средства и на превантивните дейности, които извършваме всяка година ние се справяме все по-добре през зимните сезони и поддържаме стабилно и надеждно електрозахранване. Вярвам, че с амбициозната ни инвестиционна програма през 2017 г. ще осигурим още по-качествено електрозахранване на клиентите в регион Благоевград", каза Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.
 
Сред най-големите проекти в инвестиционната програма са реконструкция на два въздушни електропровода в Гоце Делчев на обща стойност 660 000 лв. и реконструкция на два електропровода в Разлог на стойност 400 000 лв. В Симитли ще бъдат подменени 111 стълба, а в село Хърсово ще бъде изграден нов трафопост.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   ЧЕЗ Разпределение  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...