Powerindustry Bulgaria  

Момчил Андреев получи награда от конкурса Енергетик на годината

21.06.2017   |   Кариери
 
Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Енерго-Про Варна бе отличен в секция "Електроразпределение" на ежегодните награди Енергетик на годината. Управителният съвет на Българска браншова камара на енергетиците връчи наградите по случай Деня на енергетика на 18 юни т.г. Призът изразява признанието на професионалната общност към изявени експерти в сектора за постигнати високи резултати.
 
Момчил Андреев е завършил Московския държавен институт за международни отношения и е специализирал финанси и банково дело в Австрия, Германия, Люксембург, Чехия, САЩ, Швейцария и Франция. Бил е председател на УС и изпълнителен директор на Българска пощенска банка АД, член на управителните съвети и изпълнителен директор на ЦКБ, Булбанк и Райфайзенбанк, а освен това в продължение на 10 години е главен изпълнителен директор на Райфайзенбанк България и директор на групата Райфайзен за България. Член е на управителния съвет на Национална енергийна камара.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Момчил Андреев   Енергетик на годината   Българска браншова камара на енергетиците  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...