Powerindustry Bulgaria  

Овергаз стартира тазгодишната си стажантска програма

 
Овергаз даде начало на 11-ата си годишна Стажантска академия, която ще продължи до септември т.г. 26-те участници в нея са избрани от общо 300 кандидати от цялата страна, като 15 от тях са с инженерни специалности, от каквито компанията има голяма необходимост. Всеки от избраните стажанти ще следва индивидуална програма, ще бъде напътстван от опитни ментори и активно ще се включва в работния процес.
 
"Въпреки че над половината от участниците в Академията са техници и инженери, кандидат-стажантите проявяват силен интерес към човешките ресурси, счетоводството и маркетинга", съобщиха от компанията.
 
Според данни на Овергаз за 11 години в стажантската програма са се включили близо 400 младежи от цяла България, като средно 20% от тях са останали на работа в компанията. Стажантската академия предоставя възможност за работа по специалността, индивидуална програма, кариерна консултация след приключване на стажа, обучения за взаимодействие в екипа и др.
     
Източник: Овергаз

Ключови думи: Овергаз   стаж   Стажантска академия  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...