Powerindustry Bulgaria  

Асарел-Медет и ПГИТМТ подписаха договор за дуално обучение

26.07.2017   |   Бизнес
 
Асарел-Медет и Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм – Панагюрище сключиха договор за провеждане на професионално обучение чрез работа/дуална система за обучение. Официалният документ бе подписан на 21 юли т.г. от изпълнителния директор на Асарел-Медет инж. Делчо Николов и директора на професионалната гимназия инж. Лушка Апостолова.
 
В рамките на споразумението 34 единадесетокласници на гимназията ще преминат обучение на територията на дружеството през предстоящата 2017/2018 година. Учениците ще сключат трудови договори с предприятието за работа по 7 часа дневно, за която ще получават 90% от минималната работна заплата. В два дни от седмицата те ще работят в реална производствена среда.
 
След завършването си, гимназистите от специалностите “Добивни и строителни минни технологии”, “Обогатителни, преработващи и рециклационни технологии”, “Минна електромеханика”, “Автотранспортна техника”и ”Пътностроителна техника”, ще получат професиите „минен техник” и „техник транспортна техника”.
     
Източник: Асарел-Медет

Ключови думи: Асарел-Медет   ПГИТМТ   дуално обучение  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...