Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про приключи лятната си обучителна програма

28.07.2017   |   Кариери
 
Успешно завърши лятната програма за обучение "Първи стъпки в кариерата" на Енерго-Про, участие в която взеха ученици, завършили 12 клас, и студенти последна година, изучаващи специалности в сферата на енергетиката. Програмата се проведе в рамките на три седмици през юни и юли т.г.
 
"Младите специалисти придружаваха екипите при изпълнението на възложените задачи и наблюдаваха всички етапи на работния процес по оперативното обслужване на електрическите съоръжения", съобщиха от дружеството.
 
Основната цел на инициативата бе да запознае участниците със задълженията по длъжността електромонтьор по поддържане и ремонт на електропроводни линии и мрежи, трафопостове и средства за търговско измерване. На обучението младежите трябваше да спазват същите правила за безопасност и трудова дисциплина, каквато и техните колеги в компанията. Ментори на обучаващите се бяха експерти от Мрежи.
 
"Всички участници в програмата "Първи стъпки в кариерата" заявиха желание и готовност да продължат развитието си в сферата на Енергетиката, като Енерго-Про ще бъде техният първи избор при кандидатстване за постоянна позиция в областта", допълниха Енерго-Про.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   лятна обучителна програма   студенти  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...