Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про извърши реконструкция на мрежата в Добрич

16.08.2017   |   Проекти
 
Проект за реконструкция на електроразпределителната мрежа в област Добрич на стойност 90 000 лв. извърши Енерго-Про Мрежи, съобщиха от дружеството. Обновени са електрическите съоръжения в Балчик и с. Одринци, а в процес на приключване са ремонтните дейности в Генерал Тошево.
 
Извършена е рехабилитация на въздушните електропроводи в населените места, включваща монтиране на 8000 метра нови въздушни проводници, подмяна на електромерни табла и стълбове, както и инспекция и ремонт на отделни елементи от съоръженията. Подменените проводници са от усукан изолиран тип и са изработени и монтирани по съвременна технология, поддържаща проводника в изпънато положение.
 
Паралелно с рехабилитацията на съоръженията в Добрич, част от Инвестиционната програма на Енерго-Про, продължава изпълнението и на проект за изнасяне на електромерни табла на границата на границата на имотите с цел улеснение при ежемесечното отчитане.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   електроразпределителна мрежа   Добрич   електропроводи  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...