Powerindustry Bulgaria  

БМГК награди най-добрите минни компании през 2016 г.

23.08.2017   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Българската минно-геоложка камара раздаде своите годишни награди за най-добри компании от бранша през 2016 г. по време на националното честване на Деня на миньора, което се проведе на 18 август т. г. в София.
 
Наградата за постигнати най-високи годишни резултати получиха Горубсо Мадан в категория "Големи предприятия" за реализиран 20% ръст на производството и Минпроект в категория "Средни предприятия" за 3,25% ръст на приходите.
 
Наградата за иновации бе спечелена от Елаците Мед за проект "Система за високоточно позициониране на багери и сонди ProVision" (категория "Големи предприятия") и  
Нипроруда с за четири проекта, внедрени в Асарел-Медет, Екоинженеринг-РМ и Лукойл Нехтохим Бургас (категория "Средни предприятия).
 
Наградата "Безопасност и здраве", която се присъжда за постигнат нулев трудов травматизъм през 2016 г., бе връчена на Асарел-Медет, Дънди Прешъс Металс Челопеч, Каолин, Имерис Минералс България и Минпроект.
 
Наградата "Грижа за природата", връчвана за липса на нарушения и санкции във връзка със спазване на екологичните норми, бе спечелена от Асарел-Медет, Каолин и Имерис Минералс България.
 
Наградата за социално-отговорна кампания бе получена от Дънди Прешъс Металс Крумовград за реализиране на проекта "Как в диалог, минният бизнес и археолози дадоха начало на модерната дисциплина Минна археология". 
 
С персонални награди на ръководители на дългогодишни и активни членове на БМГК бяха отличени Атанас Марински (Лъки Инвест), Георги Симеонов (Ватия), Димитър Димитров (Базалт България), Иван Русенов (Минстрой Марица Изток), Лиляна Христова (МАГ), Николай Марев (ПОК ДСК Родина), Ричард Хаус (Дънди Прешъс Металс Челопеч), Сашка Кожухарова (Евротест Контрол), Сергей Атанасов (Горубсо Мадан) и Халина Малецка-Пенчева (Тракия РМ).
 
Награда за най-добър студент на МГУ "Св. Иван Рилски", учредена от Фондация Асарел на името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков, бе връчена на Димитър Кайков, специалност Управление на ресурси и производствени системи (МТФ) с успех 5,99.
     
Източник: БМГК

Ключови думи: БМГК   Българска минно-геоложка камара   Ден на миньора   МГУ  

Енерджи ревю
Е-книга Декарбонизация
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering
Последно от Бизнес
Е-книга Декарбонизация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоЕкспертноИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...