Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про връчи удостоверение за зелена енергия на Дунав прес

30.08.2017   |   Бизнес
 
За втора поредна година печатница Дунав прес получи удостоверение за зелена енергия, връчено от Енерго-Про. То гарантира, че 100% от енергията на компанията е произведена от възобновяеми енергийни източници.
 
Документът бе връчен на изпълнителния директор на Дунав прес Николай Алексиев от началника отдел Продажби на ключови клиенти в Енерго-Про Богомил Недевски. Удостоверенията за зелена енергия на Енерго-про са базирани на Гаранциите за произход, издадени от Агенцията за устойчиво енергийно развитие, поясниха от дружеството.
 
"През последната година и половина нашето дружество връчи сертификати за зелена енергия на десетки фирми и предприятия. Това е показателен знак за развитието на философията за "зелената идея" в нашата страна. За нас е важно, че ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги се утвърждава като успешен партньор на бизнеса у нас, който все по-целенасочено развива своята дейност в условията на ефективно управление на природните запаси", заяви Недевски.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Дунав прес   зелена енергия  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...