Powerindustry Bulgaria  

ЕВН набира кандидати за нов Клиентски съвет

13.09.2017   |   Бизнес
 
ЕВН България обяви, че в от 11 септември до 11 октомври т.г. тече процедура по набиране на кандидати за участие в нов Клиентски съвет на компанията. Това ще е третият мандат на Клиентски съвет и той ще бъде активен за периода 2017 г. – 2019 г.
 
Клиентският съвет на ЕВН представлява група от битови клиенти, които участват в дискусии с представители на ЕВН. Те имат възможност да предлагат конструктивни идеи и препоръки за дейността на компанията.
 
Желаещите да кандидатстват трябва да са пълнолетни граждани, които ползват услугите на дружеството по доставка на електроенергия. Ще бъдат избрани но 24 участници, чието участие ще бъде безвъзмездно. ЕВН ще покрие пътните разноски до и от мястото на провеждане на срещите, които ще са минимум два пъти годишно.
 
Кандидатите трябва да изпратят писмено заявление в свободна форма, което да съдържа: трите имена, клиентски номер или ИТН (измервателна точка номер), адрес, телефон и кратка лична мотивация за участие на имейл klientski_savet@еvn.bg, по поща на адрес: EVN България, ул. Христо Г. Данов 37, 4000 Пловдив, или на място във всеки офис на дружеството. 
     
Източник: ЕВН

Ключови думи: ЕВН   EVN   Клиентски съвет  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...