Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про ремонтира електрозахранването в община Аксаково

27.09.2017   |   Реализации
 
Енерго-Про завърши проект за реконструкция на мрежата средно напрежение в община Аксаково на стойност 200 000 лв. Ремонтът е обхванал общо 11 населени места.
 
Обновен е участък, разположен по трасето на въздушните електропроводи "Крумово" и "Новаково" между село Въглен и възлова станция Любен Каравелово. Подменени са проводници с обща дължина 30 км, монтирани са 50 бр. стоманено-бетонни стълба, както и 330 съвременни изолатора. През есенно-зимния период дружеството предвижда да инсталира и 200 броя птицезащитни устройства в района на  ремонтирания участък, които ще защитят прелетните птици по време на миграционния период от попадане под напрежение при кацане на стълб. Това също така ще предотврати кратки смущения в електрозахранването и потенциално възникване на аварийни ситуации.
 
"Инвестицията ще подобри качеството на електрозахранването на близо 4500 клиента от селата Изворско, Зорница, Водица, Засмяно, Любен Каравелово, Крумово, Новаково, Пясъчник, Радево, Ботево, Ново Ботево", поясниха от Енерго-Про.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Аксаково   електрозахранване   средно напрежение   електропроводи  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...