Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ стартира 40 проекта за обновяване на електроразпределителната мрежа в Западна България

02.10.2017   |   Проекти
 
Общо 40 инвестиционни проекта за обновяване на електроразпределителната мрежа в Западна България са стартирали през септември т.г., съобщиха от ЧЕЗ Разпределение. От тях в София се реализират обекти на обща стойност 243 хил. лв., но по-голяма част от проектите се изпълняват извън столицата.
 
В област Монтана дружеството инвестира 442 хил. лв. основно в реконструкция на мрежата ниско напрежение. За същата дейност са предвидени 149 хил. лв. в проекти на територията на с. Тополница и с. Шатрово, Кюстендилска област. Стартирана е инициатива за реконструкция на мрежата ниско напрежение в с. Гумощник, община Троян, на стойност 172 хил. лв., което е една от основните инвестиции в област Ловеч. В област Благоевград пък са заделени 60 хил. лв. за присъединяване на нови клиенти.
 
ЧЕЗ Разпределение реконстурира и две въздуши линии 20kV в област Плевен, като подменя по тях 43 железорешетъчни стълба и 339 изолатора. Дейността е част от подготовката на мрежата за зимния сезон и по нея са предвидени 190 хил. лв.
     
Източник: ЧЕЗ; Снимка: Pixabay

Ключови думи: ЧЕЗ   проекти   електроразпределителна мрежа   Западна България  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове