Powerindustry Bulgaria  

ЕВН успешно проведе стажантската си програма "Младежи с бъдеще"

 
За 12-та поредна година ЕВН България проведе лятната си стажантска програма "Младежи с бъдеще". В нея се включиха общо 49 стажанти, които имаха възможност да се запознаят отблизо с дейността на дружеството и да придобият професионален опит.
 
За тазгодишната лятна стажантска програма в ЕВН са получени 1100 кандидатури. От тях одобрените 49 през юли, август и септември т.г. участваха активно в процесите, които се извършват в организационните единици на компанията под ръководството на ментори. Те също така се запознаха с начина на функциониране и техническите параметри на модерното съоръжение. В рамките на стажа беше организирана и среща на стажантите с мениджмънта на EVN България, на която младите хора обсъдиха важни за тях професионални теми.
 
На стажантите беше предоставена възможност и за посещение на новата когенерационна централа на ЕВН Топлофикация в Пловдив. Най-креативните и добре представили се стажанти пък получиха предложения за постоянна работа.
     
Източник: ЕВН

Ключови думи: ЕВН   EVN   стаж   Младежи с бъдеще  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...