Powerindustry Bulgaria  

Елтрак представи ново поколение багери CAT в България

18.10.2017   |   Технологии
 
Елтрак България представи за първи път в България три багера Caterpillar от ново поколение в 20-тонния клас – 320 GC, 320 и 323. От компанията съобщиха, че багерите предлагат уникални комбинации от специализирани функции и ще могат да се поръчват след януари 2018 г.
 
Моделите Cat 320 и 323 са оборудвани с интегрираната технология Cat Connect, която увеличава работната ефективност с до 45% в сравнение с традиционните методи за профилиране на терени, подчертават от компанията. Тези модели се предлагат и с функцията Grade Assist за автоматизиране движенията на стрелата, носача и кофата, системата Cat Payload за бордово претегляне, както и софтуер системата Cat LINK.
 
Трите нови багера се характеризират с мощност между 90 и 121 kW, нова хидравлична система, нов главен хидравличен вентил, постигат икономия на гориво до 25% и използват 20% по-малко масло, съобщават Елтрак.
 
"Благодарение на удължените и по-синхронизирани интервали за поддръжка, новите багери Cat извършват повече работа на по-ниска цена и намаляват разходите за поддръжка с до 15% в сравнение с предходните серии", допълниха те.
 
Подробно описание на новото поколение банери може да намерите в сайта на компанията.
     
Източник: Елтрак

Ключови думи: Елтрак   CAT   Caterpillar   багери   ново поколение   Cat 320 GC   Cat 320   Cat 323  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...