Powerindustry Bulgaria  

АЕЦ Козлодуй се включи за девети път в инициативата "Мениджър за един ден"

18.10.2017   |   Събития
 
АЕЦ Козлодуй се включи за девети път в инициативата "Мениджър за един ден", организирана на 12 октомври от Джуниър Ачийвмънт България.
 
Ученици от Професионалната гимназия по ядрена енергетика "Игор Курчатов" (ПГЯЕ) в Козлодуй и студенти по специалността "Топлоенергетика и ядрена енергетика" от Техническия университет в София получиха възможност да се запознаят с работата на ръководители от високо управленско ниво в дружеството и да заемат техните постове в рамките на работния ден. 
 
Младежите получиха информация как на практика се осъществява управлението на дейностите в съответната структура и какви са ангажиментите и отговорностите на мениджърите. Експертите споделиха с бъдещите професионалисти възможностите за реализация, предлагани от ядрената електроцентрала в изучаваната от тях сфера.
 
В деловата програма, подготвена от АЕЦ, бе включено и запознаване със съоръжения на Бреговата помпена станция, на откритата разпределителна уредба и в машинната и командната зала на 1000-мегаватовия V енергоблок. 
     
Източник: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   Мениджър за един ден  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...