Powerindustry Bulgaria  

Енергоефект Консулт сертифицира одитори по ISO 50001

29.11.2017   |   Бизнес
 
В края на месец октомври т.г. експерти от Енергоефект Консулт преминаха успешна сертификация като водещи одитори по стандарта БДС EN ISO 50001, съобщават от компанията.
 
"През близо 12-годишната си дейност, винаги сме участвали активно в разработването и управлението на проекти, свързани с подобряване на енергийната ефективност във всички сфери на икономиката. Неизменна част от тази дейност е била свързана с енергийния мениджмънт и механизмите за внедряване на системи за управление на енергията. Новият сертификат ще ни даде възможност да подобрим значително консултантските услуги, които предлагаме. Чрез него ще се затвори напълно цикълът от предлаганата идея, през внедряването, до постоянния мониторинг на дейностите, свързани с устойчивото подобряване в консумацията и разпределението на енергийните потоци при крайните клиенти", коментират от Енергоефект Консулт.
     
Източник: Енергоефект Консулт

Ключови думи: Енергоефект Консулт   ISO 50001   одитори  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...