Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ пусна в експлоатация нова възлова станция

29.11.2017   |   Реализации
 
Нова възлова станция захранва с електроенергия Панчарево и Кокаляне, съобщиха от ЧЕЗ Разпределение България. Изцяло автоматизираното съоръжение бе пуснато в експлоатация през ноември т.г. То ще позволява резервиране на електрозахранването при евентуални смущения и ще минимизира броя засегнати клиенти.
 
Инвестицията в проекта е на стойност 370 хил. лв., като от ЧЕЗ съобщават, че общо в района са инвестирани 914 хил. лв. Стартирана е и автоматизация на електрическата мрежа чрез монтиране на дистанционно управляеми апарати върху електропроводите. Те позволяват по-бързата локация на аварии по мрежата и възможност за извършване на ремонти с по-малко неудобство за клиентите.
 
"Новите устройства дават възможност за ремонт на отделни части, без да се изключва целият електропровод. В района вече са монтирани 4 дистанционно управляеми апарата, предстои монтиране на още един. Общата им стойност възлиза на 150 хил. лв.", съобщиха ЧЕЗ.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   Панчарево   Кокаляне   възлова станция  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...