Powerindustry Bulgaria  

Над 100 ученици кандидатстваха в конкурса за стипендианти на ЧЕЗ

20.12.2017   |   Lifestyle
 
Над 100 дванайсетокласници от 17 професионални гимназии са се явили на първи кръг в конкурса "Стани стипендиант на ЧЕЗ", съобщиха от дружеството. По време на състезанието учениците са имали 45 минути да отговорят на онлайн тест от 60 въпроса.
 
Инициативата на ЧЕЗ ще предостави стипендия в размер на 100 лева месечно за втория учебен срок на учебната 2017-2018 г., а освен нея победителите ще могат да кандидатстват с оценката от третия национален кръг на конкурса в Технически университет-София, Колежа по енергетика, електроника към ТУ-София и Минно-геоложкия университет "Св. Иван Рилски" и ВТУ "Тодор Каблешков". Задължително условие за използване на преференцията е успешно положена матура.
 
Състезанието за стипендианти е част от политиката на дружеството на насърчава професионалното образование в България. Резултатите от първия кръг ще бъдат публикувани онлайн до 22 декември т.г.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   стипендия   стипендиант   конкурс  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Lifestyle

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...