Powerindustry Bulgaria  

ЕВН България получи награда за здравословни и безопасни условия на труд

28.02.2018   |   Бизнес
 
ЕВН България беше отличена при връчването на Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа за 2017 г., което се проведе на 23 февруари т. г. в София. ЕВН спечели първо място в категория "Големи компании" в групата на икономическите дейности, свързани с ютилити сектора, тежката промишленост и строителството. 
 
Конкурсът се организира за осма поредна година от Фондация Център за безопасност и здраве при работа с подкрепа на Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда. 
 
Наградата е признание за цялостната дейност на ЕВН България по подобрението на безопасността и здравето при работа. Сред реализираните от компанията мерки и проекти за осигуряване на безопасни условия на труд са: изграден тренировъчен полигон за работа по електроразпределителната мрежа и съоръжения в реални условия, вътрешни кампании "Работа без злополуки", специализирани курсове, практически обучения и др.
     
Източник: ЕВН

Ключови думи: EVN България   ЕВН България   трудова безопасност  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...