Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ провежда ученическо състезание за стипендианти

07.03.2018   |   Lifestyle
 
Ученици от 12-и клас от 6 професионални гимназии в Западна България продължават в трети кръг на състезанието "Стани стипендиант на ЧЕЗ". Във втория кръг, който се проведе на 16 февруари, взеха участие ученици от 14 гимназии на лицензионната територия на ЧЕЗ.
 
Най-висок резултат показаха учениците от Професионалната гимназия по механаноелектротехника в Пирдоп, следвани от Професионалната гимназия по механоелектротехника "Христо Смирненски" в Кнежа, Професионалната гимназия по транспорт "Проф. Цветан Лазаров" в Плевен, Професионалната техническа гимназия "Джон Атанасов" в Кюстендил, Професионалната гимназия "Акад. Сергей П. Корольов" в Дупница и Професионалната гимназия по  механоелектротехника "Н. Й. Вапцаров" в София. Във втория кръг на състезанието премериха.
 
Финалният кръг на състезанието "Стани стипендиант на ЧЕЗ" ще се проведе в края на март т. г. в Техническия учебен център на ЧЕЗ Разпределение България. Класираните на първите три места отбора ще бъдат стипендианти на ЧЕЗ за 2018 г. Освен стипендията, те ще получат и възможност да кандидатстват с оценката от конкурса в Техническия университет в София, Колежа по енергетика и електроника, Минно-геоложкия университет "Св. Иван Рилски" и Висшето транспортно училище "Тодор Каблешков".
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   стипендиантски програми  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Lifestyle

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...