Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про инвестира 8,1 млн. лева в област Велико Търново

04.04.2018   |   Инвестиции
 
Енерго-Про обяви инвестиция в размер на 8,1 млн. лева за обновяване и развитие на електроразпределителната мрежа в област Велико Търново. Проектът беше обсъден по време на среща между главния изпълнителен директор на дружеството Момчил Андреев и областния управител на Велико Търново проф. д-р Любомира Попова.
 
През т.г. Енерго-Про планира 27% увеличение на инвестициите в областта, като предвидените средства ще бъдат вложени в обновяване на ключови електропроводи средно напрежение, подмяна на кабели и реконструкция на участъци от мрежата ниско напрежение, в изнасяне на електромерни табла и монтиране на нови електромери.
 
Обсъден бе и графикът на организираните от Енерго-Про изнесени офиси за удобство на клиентите в малки населени места. От дружеството съобщиха, че през април и юни т.г. мобилните екипи на Енерго-Про ще посетят 17 населени места. Друга тема по време на срещата бяха въпросите, свързани с противодействието на кражбите на ток.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Велико Търново  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...