Powerindustry Bulgaria  

Инж. Иван Иванов от Мини Марица-изток стана "Енергетик на годината"

27.06.2018   |   Кариери
 
Инж. Иван Иванов, ръководител на отдел "Електрооборудване" в Мини Марица-изток, получи наградата "Енергетик на годината" за 2018 г. от Българската браншова камара на енергетиците (ББКЕ). Специалната грамота и плакет се присъждат за ползотворната и дългогодишна работа в областта на енергетиката в България, за високи производствено-икономически резултати и активната му работа като член на ББКЕ. 
 
Инж. Иван Иванов е ръководител на отдел "Електрооборудване" в Мини Марица-изток от 2015 г., а целият му трудов стаж е свързан с въгледобивното дружество. Професионалната му биография започва през 1992 г., когато постъпва на работа като електрошлосер в рудник Трояново-3. През 1995 г. става началник на участък "Електролаборатория", а през 2002 г. оглавява отдел "Енергиен"в същия рудник и остава на тази позиция до 2015 г.
 
Почетни плакети за цялостен принос бяха присъдени от ББКЕ на Велизар Вълчев и Йордан Тенев - енергетици, работили дълги години в Мини Марица-изток.
     
Източник: Мини Марица-изток

Ключови думи: Мини Марица-изток   ББКЕ   Енергетик на годината  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...