Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ се срещна с местните власти от област Кюстендил

18.07.2018   |   Бизнес
 
Ръководството на ЧЕЗ представи реализираните си инвестиционни проекти през 2017 г. и плановете и приоритетите си за 2018 г. пред кметове на общини от област Кюстендил. Домакин бе областният управител Виктор Янев.
 
Компанията обяви, че през изминалата година са инвестирани 1,1 млн. лв. за изграждане на съоръжения средно напрежение в областта. Най-значими са новите трафопостове в Кюстендил и селата Тополница, Соволяно,  Невестино,  Крайници,  Слокощица и Раково. 400 хил. лв. пък са вложени в реконструкции на кабелни линии средно напрежение в градовете Дупница, Сапарева баня, Рила, с. Бараково, а 850 хил. лв. - за модернизиране на мрежи ниско напрежение в селата Коняво, Доброво, Пиперков чифлик, Делян и др. Компанията е вложила и 130 хил. лв. за рехабилитация на трафопостове и 255 хил. лв. за нови трансформаторни машини.
 
"През т. г. ЧЕЗ инвестира 460 хил. лв. в изграждане на съоръжения средно напрежение, сред които в два трафопоста в селата Делян и Тополница, в подмяна на кабели 20 kV в Кюстендил, Дупница, Бобов дол и с. Крайници, в монтиране на 7 автоматизирани съоръжения по електропровода, който захранва община Трекляно и митница Гюешево. 1,4 млн. лв.  влага компанията за реконструкции на мрежа ниско напрежение в градовете Дупница и Бобов дол, в селата Шатрово, Мала фуча, Косово, Коркина, Мазарачево", заявиха представители на ЧЕЗ.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   Кюстендил  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...