Powerindustry Bulgaria  

Започна лятната стажантска програма на АЕЦ Козлодуй

 
От 23 юли т.г. в АЕЦ Козлодуй стартираха платените летни стажове за студенти със завършен III курс по съответстващите специалности. Програмата е с продължителност четири работни седмици до 17 август т.г.
 
Студентите, които могат да се включат в стажовете, са от специалности: Архитектура и строителство на сгради и съоръжения; Строителство на сгради и съоръжения; Автоматика, информационна и управляваща техника; Електротехника; Електроенергетика и електрообзавеждане; Топлотехника; Хладилна и климатична техника; Промишлена топлоенергетика; Ядрена енергетика; Ядрена техника и ядрена енергетика; Химия; Електрохимия и защита от корозия; Химични технологии в ядрена енергетика; Заваряване; Екология и опазване на околната среда.
 
Продължителността на стажа е четири работни седмици. В рамките на този период студентите разработват проект по тема, определена съвместно с ръководителя на структурното звено, в което са разпределени. Накрая стажантите представят презентации по разработения проект.
     
Източник: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   стаж   ядрена енергетика   електроенергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...