Powerindustry Bulgaria  

ЕРП Север ремонтира подстанции в Русе - 25.07.2018

25.07.2018   |   Начало»Проекти
 
Електроразпределение Север реализира проект за реконструкция и ремонт на подстанциите Левента и Приста в Русе на стойност близо 80 000 лв., съобщиха от дружеството. Проектът е част от инвестиционната програма на компанията и цели повишаване качеството и сигурността на електрозахранване на клиентите.
 
В рамките на дейностите по проекта са подновени токови измервателни трансформатори 110 kV на електропровод „Русофили“, който свързва двете подстанции. 
 
"Сменени бяха основната и резервната защитни системи, обновени бяха системите за автоматизация, управление и сигнализация в подстанциите. Рехабилитацията и елементите в двете съоръжения са изпълнени с използване на най-новите технологии и са с по-добри технически характеристики от предишните. Чрез извършеното обновяване ще се скъси значително времето за реакция при установяването на възникнала повреда в някоя от двете подстанции", коментираха от ЕРП Север.
 
Монтажът на новите съоръжения и елементите на вторична комутация в двете русенски подстанции ще повиши тяхната надеждност, допълниха от дружеството.
     
Източник: ЕРП Север

Ключови думи: ЕРП Север   Русе   подстанции   Левента   Приста  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Енерджи ИНФО БГ
Последно от Проекти
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...