Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про връчи удостоверение за зелена енергия на Мауер Локинг Системс

08.08.2018   |   Бизнес
 

Мауер Локинг Системс, специализирана в производството и търговията с продукти с повишена степен на сигурност, се присъедини към компаниите, закупуващи изцяло енергия, произведена от възобновяеми източници. Албена Лазарова, регионален търговски директор в Енерго-Про Енергийни Услуги връчи удостоверение за доставка на 100% зелена енергия на Жулияна Бенчева, мениджър доставки и Елена Попова, финансов контролер в Мауер Локинг Системс.

"Устойчивостта е важен елемент в иновациите, снабдяването, производството и приложението на продуктите и решенията на цялата група Асса Аблой. Един от приоритетите за постигане на устойчивост е именно използването на възобновяема енергия. Като част от международната верига, в Мауер Локинг Системс следваме целенасочено прилагането на политиката за устойчиво развитие. Щастливи сме, че в лицето на Енерго-Про Енергийни Услуги открихме надежден партньор в доставката на 100 % зелена енергия", сподели Жулияна Бенчева.

От Енерго-Про Енергийни Услуги съобщават, че през последните няколко месеца се наблюдава нарастващ интерес от страна на компаниите на българския пазар към използването на възобновяема енергия. От началото на т. г. дружеството е изготвило 15 удостоверения за снабдяване със зелена енергия, за които са зачислени десетки хиляди гаранции за произход, издавани от Агенцията за устойчиво енергийно развитие.

     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Енерго-Про Енергийни Услуги   Мауер Локинг Системс  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...