Powerindustry Bulgaria  

ЕРП Север инвестира 6,1 млн. лв. в мрежата в област Варна

29.08.2018   |   Инвестиции
 
Инвестиционни проекти на стойност 6,1 млн. лв. инвестира Електроразпределение Север в област Варна от началото на годината досега, съобщиха от дружеството. Проектите включват обновяване на съоръжения и разширяване на електроразпределителната мрежа като част от инвестиционната програма на компанията за 2018 г.
 
Общо 2,1 млн. лв. от цялостната инвестирана сума са вложени за присъединяване на нови клиенти, а 1,8 млн. лв. са за оптимизация на мрежата. Монтиран е 11 000 метра усукан изолиран проводник по електроразпределителната мрежа в местност Ален мак, град Белослав и село Тутраканци, поставени са 60 нови стълба, инсталираха десетки електромерни табла и нови електромери с по-добри технически характеристики. В рехабилитацията на мрежата в тези райони са вложени 144 000 лева. Освен това през т.г. ЕРП Север инвестира 270 000 лв. в изграждане на нова мрежа в местността „Добрева чешма“ във Варна, 150 000 лв. в реконструкция на съоръжения в Калиманци и Вълчи дол, 311 000 лв. в обновяване оборудването на подстанции и възлови станции и др.
     
Източник: ЕРП Север

Ключови думи: ЕРП Север   електроразпределителната мрежа   Варна   подстанции  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...