Powerindustry Bulgaria  

Би Ар Ес Болканс изпълни съвместен проект с Телеком Сърбия

12.09.2018   |   Реализации
 
Би Ар Ес Болканс (BRS) реализира нов пилотен проект с Телеком Сърбия, съобщиха за PowerIndustry-Bulgaria.com от компанията.
 
Реновирани са батерии от вида OPzS 2000 Аh, използвани в подстанциите на телекома, като капацитетът им е възстановен до 95%-98%. Това прави батериите напълно годни за експлоатация, покривайки изискванията на всички тестове за повторна употреба, обясниха от BRS.
 
"След достигане на желания капацитет към батериите се добавя специална, патентована, напълно органична добавка, която позволява достигнатият капацитет да се задържи и въз основа на която сме в състояние да дадем гаранция за реновираните батерии. Този съвместен проект е още едно доказателство, че BRS-технологията за реновиране на оловно-киселинни батерии е напълно приложима за всякакъв вид индустриални батерии. За 5 години от стартирането на дейността си BRS успя да се наложи на българския пазар като безспорен лидер в областта на реновирането на тягови, стационарни, AGM/VRLA акумулатори", коментират от компанията.
 
Батериите са големи и се използват предимно за складова подемна техника като електрокари, стакери, палетни колички, както и акумулаторни батерии, използвани за съхраняване на енергия при алтернативни източници, ВЕИ паркове, резервни захранвания, UPS, центрове за данни. От BRS подчертават, че предлаганото реновиране осигурява над 60% спестявания от бюджета на компаниите, предвиден за закупуване на нови батерии.
     
Източник: BRS

Ключови думи: BRS   Би Ар Ес Болканс   Телеком Сърбия   OPzS 2000 Аh   батерии  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...