Powerindustry Bulgaria  

Стартира професионално обучение по фасилити мениджмънт за управление на сгради

 
Ориентирана към практиката квалификация, която в оптимална форма свързва специфични научни определения с необходимите за бранша управленски и комуникационни умения и практики, предлага обучението на ВИФИ България по фасилити мениджмънт, съобщиха от компанията.
 
Курсът "Фасилити мениджмънт", организиран от ВИФИ България, е развит като програма за повишаване на квалификацията на практикуващи мениджъри, техни заместници или служители, които искат да имат поглед към цялостното развитие на компанията. Той стартира днес и ще продължи до 30 ноември т. г. , като целта му е да обучи участниците да ръководят самостоятелно отдел Фасилити мениджмънт на една голяма или средна организация или фирма.
 
"Участниците в курса ще бъдат поставени в положение да разпознават оперативните и стратегическите проблеми на мениджмънта, систематично да ги решават чрез използване на придобитите знания и съществено да допринасят за трайното позициониране на своята организация в конкурентната среда на пазара", информираха ВИФИ България.
 
В рамките на обучението ще бъдат разгледани теми като основи на фасилити мениджмънта, управленски решения за възлагане на услуги на външни изпълнители, корпоративно управление на недвижими имоти и фасилити мениджмънт, Управление на представянето и изпълнението, ключови индикатори за ефективност и ефикасност (КПЕ), бенчмаркинг, компютъризиран интегриран фасилити мениджмънта (КИФМ) и др.
 
Тренер на курса е Деян Кавръков - почетен член на Кралския институт на упълномощените вещи лица във Великобритания (RICS), сертифициран международен специалист по имоти, CIPS, сертифициран тренер по фасилити мениджмънт, WIFI Австрия. Той успешно е управлявал имотни портфейли с над 120 хил. квадратни метра разгъната застроена площ, информираха от компанията.
 
За повече информация може да посетите сайта на компанията.
     
Източник: ВИФИ България

Ключови думи: WIFI   фасилити мениджмънт   обучение   ВИФИ България   Деян Кавръков  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...