Powerindustry Bulgaria  

Елтрак България със златен медал за багер Cat 320 на МТП Пловдив

10.10.2018   |   Бизнес
 
Багерът от ново поколение Cat 320 бе отличен със златен медал по време на Международния технически панаир в Пловдив. Машината, която беше представена от Елтрак България, въвежда нови стандарти за технологии, горивна ефективност, производителност, удобство на оператора и лесна поддръжка в 20-тонния клас, поясниха от компанията, дефинирайки нови правила за оценяване на характеристиките на машините от тази категория.
 
"Чрез интегрираните технологии в него се постига подобрение на работната ефективност с до 45%, спрямо традиционните методи за профилиране на терени. При това разходът на гориво се намалява с до 25%, а разходите за поддръжка – с до 15%", информираха Елтрак България.
 
В специално подготвена демо зона в рамките на Панаир бе демонстриран и верижен багер Cat 336FLN XE с монтирана трошачна кофа модел BF90.3 S4 на италианския производител МВ Crusher, на който компанията е официален и ексклузивен дилър за България. Гостите на щанда на компанията се запознаха и с камион с шарнирана рама Cat 730C2, нов булдозер Cat D6N, челен товарач 950 GC серия, валяци, мини-багери, комбинирани багер-товарачи, телехендлъри, кари, генератори, двигатели и вишки JLG.
     
Източник: Елтрак България

Ключови думи: Елтрак България   Cat 320   Eltrak   МТП Пловдив   багер  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...