Powerindustry Bulgaria  

Ученици с дуална форма на обучение постъпиха на работа в ЧЕЗ

17.10.2018   |   Събития
 
Четиринадесет ученици от 11 клас на ПГМЕ "Н. Й. Вапцаров", София и ПМГЕТ, Плевен започнаха практиката си в ЧЕЗ Разпределение, съобщиха от дружеството. Това са първите ученици, които участват в дуалната форма на обучение и стартират трудов стаж в компанията в рамките на проекта ДОМИНО. Ангажиментът на компанията е да провежда практическо обучение с тях всяка седмица и всеки един от тях да бъде напътстван от наставник.
 
Първият работен ден на учениците бе 4 октомври. Те се запознаха с правилата за безопасност при работа и получиха своите сертификати за I квалификационна група.
 
"ЧЕЗ е една от първите компании в България, които подкрепиха дуалното обучение по професията електротехник в рамките на проекта ДОМИНО. Тази година предстои да започне практиката на 10-токласниците", коментираха от ЧЕЗ.
 
Компанията сподели още, че развива дългосрочна стратегия в областта на образованието и подкрепата на младите таланти. Целта е да се осигури подходяща среда и да се даде възможности за професионално и личностно развитие на младите хора, за да останат в България.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   дуално обучение   ПМГЕ   ПМГЕТ   ДОМИНО  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...