Powerindustry Bulgaria  

Овергаз Мрежи спечели награда за социална отговорност

24.10.2018   |   Бизнес
 
Овергаз Мрежи спечели първото място в категорията "Най-социално отговорна компания" от конкурса "Работодател на годината", в който взеха участие 35 компании с общо 74 проекта. На финала Овергаз Мрежи се класира с два проекта.
 
"За Овергаз социалната отговорност е ценност и дългогодишна традиция. Доказателство за това са многобройните проекти в тази посока", обявиха от Овегаз.
 
Сред проектите на компанията са дуалното обучение по газова техника в професионални гимназии в Русе, Ямбол и София, ежегодният конкурс "Най-добър млад инсталатор" и Националния преглед за млади изследователи "Енергетика и математическо моделиране", както и проектът "Опознай природата и я опазвай", където експерти на дружеството водят уроци по опазване на околната среда за деца от 5-ти и 6-ти клас.
 
В конкурса бе отличена и инициативата на Овергаз "Да запазим България зелена и чиста за нас и нашите деца", която спечели трето място в категорията "Най-зелена компания". Призът приеха Дарина Георгиева, мениджър "Овергаз общество" и Гергана Петровска, мениджър "Вътрешни комуникации".
     
Източник: Овергаз Мрежи

Ключови думи: Овергаз Мрежи   социална отговорност   Работодател на годината    

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...