Powerindustry Bulgaria  

АЕЦ Козлодуй с десето участие в инициативата "Мениджър за един ден"

07.11.2018   |   Кариери
 
Осем средношколци от Професионалната гимназия по ядрена енергетика (ПГЯЕ), гр. Козлодуй, поеха функциите на висши ръководители в АЕЦ Козлодуй в рамките на инициативата "Мениджър за един ден". Централата се включи в националната инициатива на Джуниър Ачийвмънт България за десети пореден път.
 
Първият ангажимент на учениците беше включването им в оперативното съвещание, с което започва деня на ръководния екип на АЕЦ Козлодуй. Младите мениджъри научиха как титулярите организират работния си ден, за да изпълнят отговорностите си и да вземат необходимите управленски решения. На учениците беше представена и информация в какви конкретни професионални направления биха могли да се реализират в АЕЦ Козлодуй.
 
В машинната зала на 5 енергоблок младежите се запознаха с работата на ядрената мощност и посетиха Откритата разпределителна уредба, където се осъществява връзката с националната електроенергийна система на страната. Последва специален тренинг за придобиване на мениджърски умения, проведен от експерти психолози на атомната централа.
 
В края на работния ден всеки от младите мениджъри получи сертификат за участието си.
     
Източник: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   ПГЯЕ   Мениджър за един ден    

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...