Powerindustry Bulgaria  
SOLAR PLAZA BALKANS
SOLAR PLAZA BALKANS

ЕКО България с нов изпълнителен директор

14.11.2018   |   Начало»Кариери
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От началото на ноември т. г. Андреас Триантопулос е изпълнителен директор на ЕКО България. Основният приоритет на Триантопулос ще бъде да ускори темповете на развитие на компанията и да я утвърди като лидер на пазара на горива у нас.

"Поемам този пост с голямо удоволствие и с амбицията да продължа добрата работа на моите предшественици. Вярвам в ценностите, заложени в основата на ЕКО България и Hellenic Petroleum Group: устойчив растеж, грижа за околната среда, отговорност към клиентите, служителите и обществото. Всички тези ценности са еднакво важни за нас, точно колкото са важни и добавената стойност и добрите финансови резултати. Принципите и ценностите на Hellenic Petroleum чертаят пред нас верния път и направляват както дългосрочната ни стратегия, така и ежедневните ни операции", заяви новият директор.

Андреас Триантопулос е роден през 1966 г. в Атина. Има бакалавърска степен по икономика в Университета в Есекс и магистратура в London Business School. Започва работа за Hellenic Petroleum Group през 2011 г. и оттогава е заемал длъжността финансов директор (CFO) в Черна гора и Сърбия. Бил е също изпълнителен директор в Черна гора, а последната му длъжност преди да поеме управлението на ЕКО България е като зам.-изпълнителен директор в Македония.

Предишният изпълнителен директор на ЕКО България Алексис Атанасопулос остава в структурата на Hellenic Petroleum и заема нов ръководен пост в рафинерията на компанията в Солун.

     
Източник: ЕКО България

Ключови думи: ЕКО България   Hellenic Petroleum Group   Андреас Триантопулос  

Енерджи ревю

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Кариери

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...