Powerindustry Bulgaria  

Електроразпределение Юг стартира дуално обучение в 6 професионални гимназии

 

Електроразпределение Юг, част от EVN България, стартира програма за дуално обучение в 6 средни училища в Югоизточна България през учебната 2018/19 г. Целта е да бъдат подготвени кадри за професионално развитие в сферата на електротехниката и енергетиката.

Дружеството си партнира с общо 6 професионални гимназии в различни градове: ПГ по техника и технологии "Христо Ботев" в Смолян; ПГ по електротехника и електроника "Капитан Петко Войвода" в Кърджали; ПГ по електротехника "Г.С.Раковски" в Стара Загора; ПГ по механоелектротехника и електроника в Бургас; ПТГ "Иван Райнов" в Ямбол; ПГ по електротехника и електроника в Пловдив.

Формата на обучение включва общообразователни часове в училищата от 8-и до 10-и клас и практика в реална работна среда в 11-и и 12-и клас. Учениците от 8-и до 10-и клас имат възможност да получават стипендии за успех от Електроразпределение Юг, а за проведената практика в 11-и и 12-и клас ще получават заплащане. Общо 61 ученици ще вземат участие в програмата за дуално обучение на електроразпределителното дружество.

     
Източник: EVN

Ключови думи: EVN   ЕВН   EVN България   дуално обучение  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...