Powerindustry Bulgaria  

Обучение, организирано от ВИФИ, очертава разликите между фасилити и пропърти мениджмънт - 22.11.2018

Професионално обучение по фасилити мениджмънт, организирано от ВИФИ България, ще се проведе от 28 до 30 ноември т. г., информират организаторите.

Участниците ще има възможност да получат отговори на въпроси като "Каква е разликата между фасилити мениджъра (ФМ) и пропърти мениджъра (ПМ)?", "Къде са границите между Фасилити мениджмънта и Пропърти мениджмънта?" или "Кои са различните характеристики на ФМ и ПМ и каква е общата територия между двата професионални сегмента?".
"Ежедневната оперативна дейност на ФМ и ПМ се припокриват до голяма степен. На оперативно ниво ФМ и ПМ управляват система от много услуги в областите на поддръжката, настаняването, гостоприемството, безопасност и сигурност, логистика, техническа инфраструктура, ИКТ, работното място, почистване, открити площи, управление на отпадъците и др. И фасилити, и пропърти мениджърите използват почти идентични управленски и аналитични техники методи и процедури ИТ решения", разказва Деян Кавръков, лектор на предстоящия курс.

Желаещите да се включат в обучението или да получат допълнителна информация за него може да посетят сайта на компанията.

     
Източник: ВИФИ България

Ключови думи: ВИФИ България   WIFI Bulgaria   фасилити мениджмънт   пропърти мениджмънт  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...