Powerindustry Bulgaria  

XIII национална конференция на АБЕА

28.11.2018   |   Предстоящо
 

XIII национална конференция на тема "Интелигентни градове и региони – интегрирано енергийно управление и развитие, биоикономика, сгради с почти нулево енергийно потребление“ ще проведе Асоциацията на българските енергийни агенции (АБЕА) на 4 декември т. г. в София.

Целта на конференцията е да насочи вниманието на националните институции, общините, бизнеса и обществеността към актуални теми в областта на интегрираното енергийно управление и развитие, интелигентните градове с интелигентни сгради с близко до нулевото енергийно потребление и чист въздух, както и интелигентните региони, оползотворяващи биоотпадъци за производство на биогорива, биоенергия и биопродукти.

За девета поредна година в рамките на конференцията ще се проведе церемония по награждаване на победителите в Българската ВЕИ лига (категории "Биомаса" и "Слънчева енергия"), които ще се състезават и в Европейската Шампионска лига по възобновяеми енергии.

Конференцията ще включва множество дискусии, демонстрации на резултати от реализираните проекти, както и делови коктейл за установяване на бизнес контакти и партньорства.

     
Източник: АБЕА

Ключови думи: АБЕА   Асоциация на българските енергийни агенции   ВЕИ лига   интегрирано енергийно управление   интелигентни градове  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...