Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение получиха приза "True Leaders" - 12.12.2018

12.12.2018   |   Начало»Събития
 
На 4 декември т. г. ЧЕЗ Електро България и ЧЕЗ Разпределение България получиха за трети път отличията "True Leaders", връчвани от ICAP България, за лидери в сектора и добри бизнес практики.
 
Наградата се връчва на компании, които са едновременно с висока кредитна оценка, лидери в своя сектор, намират се сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2017 г. и са увеличили броя на своя персонал.
 
"Призът, с който ни удостояват тази вечер, ни мотивира още повече да приемем уверено новите предизвикателства и да продължим работата си за реализиране на устойчив успех и стабилност в условията на динамично развиващия се енергиен бизнес", каза Димчо Станев, изпълнителният директор на ЧЕЗ Електро.
 
"За нас е важно, че тази награда отличава компаниите по абсолютно обективни критерии. ЧЕЗ Разпределение положи големи усилия през 2017 г., като инвестирахме в мрежата над 130 млн. лв. През тази година отново изпълняваме мащабна инвестиционна програма", сподели при получаването на приза Петър Холаковски, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ Електро   ЧЕЗ Разпределение   ICAP България   True Leaders  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Енерджи ИНФО БГ
Последно от Събития
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...