Powerindustry Bulgaria  

Електроразпределение Юг постави 166 платформи за щъркелови гнезда през 2018 г.

27.03.2019   |   Lifestyle
 
Електроразпределение Юг монтира 166 нови платформи за обезопасяване на гнезда разположени на стълбове от електроразпределителната мрежа, като в момента общият брой на платформите възлиза на 2493, информираха от дружеството.
 
Съоръженията са част от традиционната кампания за обезопасяване на гнездата по стълбове, а инициативата е съгласувана със съответните регионални инспекции по околна среда и води (РИОСВ). Като допълнителна мярка в периода 2009–2018 г. компанията е монтирала и защитни изолации на 8588 стълба.
 
"Стълбовете от електроразпределителната мрежа са предпочитано място от щъркелите за разполагане на техните гнезда, като често тези гнезда са в непосредствена близост до проводниците. В много случаи това е предпоставка за аварии и инциденти, които от една страна се отразяват фатално на птиците, а от друга причиняват щети и прекъсвания по мрежата", коментираха от Електроразпределение Юг.
     
Източник: Електроразпределение Юг

Ключови думи: Електроразпределение Юг   РИОСВ  

Област: Lifestyle  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Lifestyle

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...