Powerindustry Bulgaria  

Клиентският съвет към EVN България посети тренировъчния полигон на компанията

15.05.2019   |   Събития
 
На 11 май т. г. в гр. Стара Загора се проведе среща на Клиентския съвет към EVN България. Участващите посетиха учебния център към EVN Академия, където получиха информация за видовете технически и практически обучения и се запознаха с електросъоръженията, материалите и техниката, които се използват.
 
Практическата част включваше също посещение на тренировъчния полигон на Електроразпределение Юг в града, който е първият по рода си в страната. На място гостите видяха демонстрация на стълбове от електроразпределителната мрежа, запознаха се с мерките за професионална култура по безопасност на техническия персонал и използването на защитни средства при работа с електрически мрежи и съоръжения.
 
Инициативата се състоя в съвместни срещи между битовите клиенти и представители на дружеството. В рамките й клиентите имаха възможност да обменят информация и да предложат идеи по различни теми, свързани с дейността на компанията и да дадат различни предложения и препоръки, които биха били полезни за усъвършенстване на предоставяните от компанията услуги.
     
Източник: EVN България

Ключови думи: EVN България   EVN Академия   Електроразпределение Юг   електроенергиен сектор  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...