Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ Разпределение реализира проекти за подобряване на електрозахранването в област Ловеч

27.06.2019   |   Реализации
 

Ръководството на ЧЕЗ представи инвестиционни проекти, реализирани през 2018 г. в област Ловеч, както и плановете на компанията за 2019 г., по време на среща с кметове на местни общини и техни представители.

През 2018 г. компанията е инвестирала близо 2 млн. лв. в подобряване на електрозахранването в областта. Дружеството изгради нов трафопост в с. Голяма Желязна, община Троян, на стойност 180 000 лв. В реконструкции на мрежи ниско напрежение в гр. Априлци, с. Дойренци и в гр. Луковит са инвестирани общо 409 000 лв.

През т. г. ЧЕЗ Разпределение планира да реализира проекти на стойност 2,2 млн. лв. за подобряване на сигурността на електрозахранването в област Ловеч. Сред по-значимите обекти са изграждане на нови трафопостове в с. Гумощник, община Троян и в гр. Троян, подмяна на кабели в Ловеч и Луковит, реконструкция на мрежа ниско напрежение в гр. Априлци, с. Бежаново, с. Румянцево и с. Дъбен. Компанията стартира и подготовка на мрежата за инсталиране на дистанционно обслужвани електромери в гр. Ловеч, които ще бъдат монтирани през 2020 г.

     
Източник: ЧЕЗ България

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   ЧЕЗ Разпределение   област Ловеч  

Област: Реализации  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...