Powerindustry Bulgaria  

Kръгла маса на тема "Механизмите за капацитети като част от бъдещия пазарен модел на България"

07.11.2019   |   Предстоящо
 

Институтът за енергиен мениджмънт, с подкрепата на Министерството на енергетиката, организира на 7 ноември т. г. кръгла маса на тема "Механизмите за капацитети като част от бъдещия пазарен модел на България". Събитието ще се състои в София Хотел Балкан, зала Средец, от 9:00 до 13:00 ч.

Кръглата маса е планирана през ноември, тъй като тогава се очаква да има конкретни резултати от подготовката на проекти на национални стратегически документи и национална визия, свързани с развитието на енергийния сектор. Основните въпроси, които ще бъдат обсъждани в рамките на събитието, са свързани с рисковете пред сигурността на снабдяването, как се предлага те да бъдат избегнати, препоръчваните типове механизми за капацитети и вписването им в бъдещия пазарен модел на България.

Успоредно с това до края на месец октомври се очаква консултантска компания, наета от Българския енергиен холдинг, да предложи подходящ механизъм за капацитет, който да гарантира сигурността на електроенергийните доставки в България.

     
Източник: ЕМИ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЕМИ   Министерство на енергетиката   механизми за капацитети  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...