Powerindustry Bulgaria  

Eнерго-Про връчи удостоверение за зелена енергия на Йорг 2915

03.10.2019   |   Бизнес
 

От началото на септември фирма Йорг 2915, специализирана в производство и търговията с висококачествени мъжки, дамски и детски чорапи, използва 100% екологично чиста електрическа енергия в своите производствени и административни сгради, съобщи Eнерго-Про. Удостоверението за зелена енергия беше връчено през септември на г-жа Иглика Йоргова, съсобственик и управител, от Богомил Недевски, началник отдел Продажби на ключови клиенти в Eнерго-Про Енергийни услуги.

"Със закупуването на енергия, произведена от възобновяеми източници, изразяваме намерението си да бъдем активен съмишленик и партньор на енергийния търговец в стремежа към по-чиста и красива околна среда", заяви г-жа Йоргова.

Eнерго-Про издава удостоверения за зелена енергия в уверение на това, че продадената електрическа енергия е произведена изцяло от възобновяеми източници. Документът се базира на Гаранции за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие, които се прехвърлят на името на клиента в регистъра на Агенцията.

     
Източник: Eнерго-Про

Ключови думи: Eнерго-Про   Йорг 2915   ВЕИ  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...